Naspäť

Zaparkuj svoj cajgel

Našu ponuku sme sa rozhodli rozšíriť o jeden detail v rámci cyklistickej infraštruktúry, bez ktorého je každodenné používanie bicykla ako univerzálneho dopravného prostriedku nemožné. A my v Pecobikes radi robíme nemožné veci možnými, tak sme si pripravili pár slov k tomu.

 

V dnešnej dobe si všetci uvedomujeme dôležitosť alternatívnej dopravy najmä v preplnených mestách. Neoddeliteľnou súčasťou bicyklovania sú stojany a parkovanie bicyklov, ktoré zlepšujú kvalitu života všetkých zainteresovaných ľudí. Ak si cyklista (či už zákazník, alebo zamestnanec) nemá kam bezpečne odložiť bicykel, stráca pre neho bicyklovanie cenu a firma alebo inštitúcia stráca zákazníka. Preto by sme sa v Trnave nemali báť vysloviť svoj názor a povedať svojmu zamestnávateľovi, že chceme stojany v práci. Alebo sa o tom zmieniť v obľúbenom obchode, v ktorom často nakupujeme.

 

Náš hlavný produkt:

Stojan typu U s akýmkoľvek logom vo variabilnom prevedení - pozinkovaný, nerezový, nalakovaný na ľubovoľný farebný odtieň. Svojou konštrukciou a uchytením je najvhodnejšou alternatívou z hľadiska bezpečnosti a funkčnosti, bicykel si môžete uzamknúť aj o kolesá aj o rám.

V prípade špeciálnych požiadaviek Vám samozrejme vieme vyrobiť aj stojan na mieru.

 

Domáce parkovanie:

V rámci domáceho parkovania pre Vás máme rôzne možnosti na mieru - od závesneho stojanu na stenu, cez kladkový stojan na strop (na háky) až po podlahový stojan na jedno koleso, ktorý je zlepšovákom od nás.

 

Kam umiestňovať stojany?

Pri krátkodobom parkovaní (najmä pri zákazníkoch a návštevníkoch) je najdôležitejšie, aby boli stojany na viditeľnom mieste čo najbližšie ku vchodu - či už z hľadiska užitočnosti a prístupu alebo bezpečnosti.

Pri dlhodobom parkovaní (študenti, pracujúci) by malo ísť o zvýšenú bezpečnosť - ochranné prvky ako kamerový systém, obmedzený prístup, napr. na kľúč, kód, pod priamym dohľadom osôb a podobne, ako aj ochranu pred vplyvmi počasia (ideálne pod strechou).

 

Prečo práve takéto stojany a nie “vylamovače kolies”?

- umožňujú uzamknutie celého rámu a kolies bicykla

- umožňujú používať zámky typu U

- nepoškodzujú kolesá bicykla a zmenšujú riziko krádeže

- spĺňajú výškové parametre

 

Prečo stojany od nás?

- Podporíte tým lokálnych výrobcov, nakoľko všetky materiály a práca prebieha u nás v regióne.

- Zároveň Vám zaručujeme rýchle a priame jednanie aj v rámci posudzovania priestoru a možností - konzultácie o možnostiach využitia stojanov.

- Máte istotu zodpovedajúcej kvality a prípadného servisu. V závislosti od podkladu sa Vám vieme kompletne postarať o všetky úkony spojené s osadením stojanov, Vy už nemusíte robiť nič.

- Stojany na bicykle aj prenajímame! Na Vaše podujatie či event. Na pár dní či na rok. Takto sme zabezpečovali parkovanie bicyklov na festivale Pohoda či kampani pre Orange alebo napríklad pre ART club v Trnave.

Za inšpiráciu pri písaní ďakujeme Cyklokoalícii a ich Parkovaciemu manuálu: bit.ly/14tGlgg

ZAUJALI ŤA NAŠE BICYKLE?

neváhaj nás kontaktovať, a vyrobíme jeden aj pre teba

Napíš nám alebo nás sleduj na Facebooku