Naspäť

V jednoduchosti je krása

Koľko ľudí, toľko názorov! Niekto tvrdí, že prerábky bicyklov sa finančne neoplatia a nedá sa na nich fungovať, a niekto si zase myslí, že sú nehorázne drahé. Pravdy sa nedoberieme, leží totiž niekde v strede medzi spleťou jednotlivých bicyklov a ich finančného ohodnotenia. Náš pohľad na vec je jasný.

Poďme ale k dnešnej krásavici. Veľmi jednoduchá a vkusná skladačka, stvorená pre Bratislavu. Vhodná aj na hrádzu, aj pre hotel Sheraton.

A ako sa z nej stalo to, čo môžete vidieť na obrázkoch? Lakovanie (cca 30€), nové bieloboké plášte Schwalbe (10,90€ za kus), červené gripy (3€ za pár), sada blikačiek (7€), predstavec klasik (5,5€) a nová reťaz (4,5€). Samozrejme nemôžeme zabudnúť na prácu v balíku služieb od Pecobikes (50€), ktorá zahŕňa rozloženie celého bicykla do šróbika, vyčistenie, premazanie a následne zloženie, opravenie a precentrovanie kolies. Skrátka všetko nastaviť tak, aby to fičalo. A veríme, že táto krásavica si v tomto netradične jarnom počasí veselo lieta po Bratislave.

Štatistika nuda je, má však cenné údaje:

V priemeru u nás na 50 bicyklov nechajú klienti za prerábku 164,025€, čo vo väčšine obnáša prácu, sprostredkované lakovanie a výmena vybraných dielov podľa stavu bicykla. Samozrejme sú prípady, kedy je treba iba lakovanie, iba náhradné diely a zákazník si potom všetko poskladá sám doma. A aj opačne, kedy na nás klient nechá úplne všetko. Stalo sa, že u nás klient nechal aj niekoľko stoviek eur.

Tak nás neváhajte osloviť s čímkoľvek!

ZAUJALI ŤA NAŠE BICYKLE?

neváhaj nás kontaktovať, a vyrobíme jeden aj pre teba

Napíš nám alebo nás sleduj na Facebooku