Naspäť

Svadobný dar

Dnešná doba je plná paradoxov.

Na jednej strane máme ľudí, ktorí majú všetok čas na svete, ktorý venujú svojej kariére, záujmom a iným príjemným veciam. Na druhej zase ľudí, ktorí majú existenčné problémy, či už finančného, zdravotného, psychického alebo iného rázu. A možno aj preto má klasické manželstvo oslabenú pozíciu, čím sa oslabuje demografická krivka a Európe tak šľape na päty staroba.

Keď už sme pri tých európskych pätách, tento ružový krásavec je z Nemecka a nosil označenie Achilles. Achilles bol poloboh a slávny bojovník z Iliády, ktorý zahynul pri dobýjaní Tróje. Jeho pomyselnú pätu sme buď nenašli, alebo opravili, takže nás opustil v prvotriednom stave. A nie je tiež náhodou, že tento nemecký bojovník šiel k ďalším bojovníkom, bojovníkom novodobého "demografického" charakteru - ako svadobný dar pre novomanželov (tipujeme nežnejšiu polovičku O:))

Dominantou je košík Liix, ktorý veľmi pekne doplňuje bielo-ružovú kombináciu. Za zmienku stojí aj sedlo Electra Amsterdam, s motívom slnka a tvarovo zaujímavé hliníkové riadítka Gipiemme. To, že do originálu sme moc nezasahovali svedčia aj použité komponenty: tvarovo identické "falcákové" plášte, biele gumenné rúčky klasik a u nás zohnatelný zvonček "Praded".

Lúčime sa s heslami: "Za rodinu!" "Za deti!" "Za krajšie bicykle!"

ZAUJALI ŤA NAŠE BICYKLE?

neváhaj nás kontaktovať, a vyrobíme jeden aj pre teba

Napíš nám alebo nás sleduj na Facebooku