Naspäť

Prerábka na diaľku

Do Pecobikes nám často prichádzajú špecifické požiadavky od našich klientov a my ich s radosťou a výzvou prijímame. Inak tomu nebolo ani pri tejto prerábke na diaľku.

Prvým krokom bolo dopraviť bicykel k nám do Trnavy. Náš klient mal cestu z KE do BA a preto nebolo problém odbočiť z diaľnice, aby nám osobne odovzdal bicykel na prerábku. Takto sme mohli osobne doriešiť detaily a spísať podklady pre cenový kalkul. Samozrejme, sú prípady kedy klient nemá cestu okolo, v tomto prípade poslúži kuriérska služba, osobne odporúčame všetky okrem Slovenskej Pošty.

Následne prebiehala e-mailová komunikácia o celom procese prerábky. Ak bolo treba, niektoré časti sme pofotili a poslali na posúdenie tak, ako môžete vidieť nižšie na fotkách pri výbere sedla.

komunikacia s klientom, prerabka na dialku, Pecobikes komunikacia s klientom, prerabka na dialku, Pecobikes

 

výber sedla od Pecobikes výber sedla od Pecobikes

Na bicykel sme použili krásnu "salmon orange" farbu, pracovne nazývanú aj ako "lososová". Tento konkrétny bicykel bol v tak dobrej kondícii, že stačilo vymeniť plášte za obľúbené s bielym bokom. Preleštením chrómových dielov pridalo bicyklu na atraktivite a stačilo už iba doriešiť "papierovačky", aby bicykel poputoval kuriérskou službou UPS do Košíc (samozrejmosťou je dodanie do 24 hodín vrámci SK!).
Touto prerábkou Vám chceme dokázať, že prerobenie bicykla nie je vôbec náročné a dokonca ani vtedy, keď ste zrovna z opačnej strany republiky! Posúdte sami, ako sa nám spolu s našim klientom podaril výsledok:

Pre Vás, čo ste instagramoví, pripomíname náš kanál: http://instagram.com/pecobikes

ZAUJALI ŤA NAŠE BICYKLE?

neváhaj nás kontaktovať, a vyrobíme jeden aj pre teba

Napíš nám alebo nás sleduj na Facebooku