Naspäť

PREDSTAVUJEME: BIORACER je belgický výrobca oblečenia

Sme veľmi radi, keď Vám môžeme predstaviť niečo výnimočné. Pričom o Bioracer oblečení ste už nejaký ten mesiac mohli zachytiť prostredníctvom našich soc. sietí. :-) A je to aj tým, že sme potrebovali dôkladne otestovať výrobky, ich kvalitu dizajn aj spoľahlivosť samotného výrobcu. Voilá! BIORACER je značka, ktorú výhradne zastupujeme pre Slovensko. O to nás teší aj motivuje táto skutočnosť, pretože túto značku jazdia tí najlepší!
Zabudnite na fádnosť!
Výber značiek tak trochu súvisí aj s našim voľnočasovým trávením času na bicykli. Pri cyklistike je však prvoradou povinnosťou cyklistu (obhliadnuc na výkon) dobre vypadať! :-) Posledné roky sme spôsobili revolúciu a to tak, že na našom "pokusnom králiku" klubu Cyklisti Trnava sme vytvorili dizajn dresov s čiernym základom a magentovým pásom inšpirovaným dresmi tímu SKY. Verte, navliecť takýto dres na 2 metrového chlapa, a vysvetliť že rúžová je OK dalo zabrať (tento dizajn datujeme na úvod sezóny 2015). Proste v cyklistike musí byť farebnosť a špičkový dizajn čo BIORACER spĺňa na 100%!
Letná kolekciu už u nás SKLADOM!
Boli sme natoľko rýchli, že sme v priebehu mesiaca zabezpečili kompletnú letnú kolekciu aj s výberom búnd, base layerov, ponožiek a rukavičiek. Všetko toto nájdete u nás na eshope. Vyskúšať si ju môžete u nás na poschodí v Pecobikes v Trnave. kde máme showroom aj sklad oblečenia BIORACER, prilieb SMITH, okuliarov OAKLEY a tretier SHIMANO a FIZIK. Ale už predbiehame, pretože o našom concept store budete určite ešte čítať a počuť. ;-)

Na záver Vám ponúkame malú ochutnávku fotiek z fotenia letnej kolekcie 2020.

ZAUJALI ŤA NAŠE BICYKLE?

neváhaj nás kontaktovať, a vyrobíme jeden aj pre teba

Napíš nám alebo nás sleduj na Facebooku