Naspäť

Nové šťavnaté bicykle

S príchodom leta sa aj v Pecobikes urodilo pár šťavnatých kúskov. S odkazom na talianské letá pri vode (tak skladačky vznikli) a ikonické ES-KY vám prinášame našu vlastnú, čerstvú kolekciu skladačiek.

Začíname naším pistáciovým modelom Klasik City. Rám a kolesá sú vyrobené na Slovensku čo najvernejšie podobné legendárnej ES-KE. Výbavu dopĺňame naším výberom komponentov : hliníkové blatníky, plášte s bielym bokom od Schwalbe, oceľové kľuky s pedálmi klasik. Dokončené sedlom od Selle Royal a klasik bielymi rúčkami. Uvádzacia cena 249 eur s poštovným a balným (bez košíka).

IMG_0821

 

 

Pre tých, ktorí chcú viac tu je verzia Klasik City DeLuxe. Len za 20 eur naviac dostanete sedlo s royalgelom, handmade kožené rúčky od Pecobikes a zvonček od liix. Cena 269 eur vrátane poštovné a balného.

IMG_0827

 

 

Ak sa často ponáhľate alebo ste jednoducho rýchlejší ako ostatní, je tu pre vás verzia City Sport. Iba s torpédovým nábojom s "tradičným brzdením dozadu" bez blatníkov, s veľkým 44 zubovým prevodníkom od SturmeyArcher a s pedálmi demolition môžete v meste na tejto strele závodiť. Samozrejmosťou sú kožené rúčky od Pecobikes. Na fotke je model so sedlom od Brooks, preto je cena 259€ uvádzaná bez sedla, ktorého cena je 95 eur.

IMG_0815IMG_0820

Ako je u nás zvykom, všetko sa dá prispôsobiť. Preto nasledovné modely berte ako odporúčané kombinácie, ktoré je možné upraviť si podľa vlastných predstáv. Neváhajte nám napísať email s vašimi požiadavkami alebo objednávkou bicykla. Nasledujúce ceny sú uvádzacie, platia do 10. 8. 2014. Po tomto dátume skladačky nájdete aj stabilne v ponuke na našom e-shope.

Vyskladajte si svoje skladačky, vidíme sa na dvoch kolesách.

ZAUJALI ŤA NAŠE BICYKLE?

neváhaj nás kontaktovať, a vyrobíme jeden aj pre teba

Napíš nám alebo nás sleduj na Facebooku