Naspäť

Nenápadný frajer

Tento bicykel žiadneho laika nezaujme na prvý pohľad. Pravda je však taká, že ide o veľmi neobyčajný bicykel, ak mu teda dáte šancu spoznať ho bližšie: je vtipný, dobrodružný, vášnivý, milujúci a verný(ako každý bicykel, čo má dušu (okrem duší v kolesách, samozrejme)). Trochu bláznivý a trochu zlý. Nie je to práve to, čo na bicykloch milujeme? Táto kvázi referencia na dialóg z filmu Trainspotting by mohla v kocke osvetliť pôvod a zloženie tohto tátoša.

Tento bajk sa k nám dostal z Bernolákova, hoci rám je švajčiarsky, akiste z talianskej časti Švajčiarska, nakoľko má talianske závity (skoro nezohnateľné s opačnými závitmi ako normálne - blázniví taliani :-))

Chcel si ho dať prerobiť podľa svojho vkusu a preto vyhľadal nás. Celkovo komponenty osadené na tomto skvoste nasvedčovali tomu, že to bude presne taký bicykel ako sme spomenuli vyššie - všetko len nie obyčajný. Medzi zvláštnosti patria SUGINO kľuky, švajčiarsky rám, či Weinmann brzdy.

Farebná kombinácia hrdzavo-hnedá farba evokuje jednoduchý a uhladený dizajn, ktorý je elegantný a zbytočne nebije do očí. Bike je celkovo prekvapivo ľahučký, no v prípade potreby unesie aj detskú sedačku na zadnom nosiči. O pohodlie sa stará originál Brooks kožené sedlo, kožená omotávka BLB a hnedé plášte Schwalbe Delta Cruiser.

Veríme, že vzťah majiteľa a tohto tátoša bude naozaj dobrodružný, vášnivý, milujúci, verný a občas aj vtipný, najmä keď bude mať nejaké tie bláznivé muchy a zlé dni. V takých dňoch sme tu ale k dispozícii my, s liekom na každý cykloneduh.

ZAUJALI ŤA NAŠE BICYKLE?

neváhaj nás kontaktovať, a vyrobíme jeden aj pre teba

Napíš nám alebo nás sleduj na Facebooku