Naspäť

Nebojácny odvážlivec

Festka nie je v našich končinách žiadnou novinkou, a tí čo nás poznajú a čítajú tento blog vedia o „fesTTka klane“ a jeho utešenom raste v našom aj iných mestách po celom svete. Kto sa pýta prečo je tomu tak, dostane jednoduchú odpoveď.

 

Festky sú lacnejšie, ľahšie, jednoduchšie, nenáročnejšie na údržbu a (väčšinou) nemajú brzdy(rebélia!). Ak ešte nemáte vlastnú, tak šup do toho, určite neoľutujete.

 

No ale dosť o všeobecnostiach. Tu Vám predstavujeme ďalší prírastok, ktorý nie je pre nového člena, ale pre takpovediac štamgasta. Ono priznajme si, ktorý z nás nadšencov vlastní iba jeden bicykel?

 

Prvou vecou, ktorú si nevšimne iba slepý a je na tomto bicykli dominantná, je hnedé sedlo a čierne komponenty, poväčšinou z dielne BLB (kľuky, riadítka, predstavec, sedlovka, vidlica, rámy, špice, pedále...). Ďalej si môžeme všimnúť plášte Michelin Dynamic Sport s bielym bokom, ktoré sa krásne dopĺňajú so svojím čiernym okolím a vytvárajú pôsobivú farebnú harmóniu.

 

Nebojte sa, fakt, že je celý rám ružový nám neušiel. Ružová. Dievčatami milovaná, chlapcami zatracovaná. A predsa je to iba farba, ktorá v správnej kombinácii môže vyvolávať estetický zážitok. U „starej školy“ môže táto farba vyvolávať posmešky a nálepkovanie typu metroš, pupúš a iné, ale pre ľudí, ktorí idú s dobou a nie sú malicherní už ružová pri mužoch nie je žiadnou novinkou. Toto dávne tabu je prekonané už aj na trnavskej cyklistickej scéne.

A ako sami môžete zhodnotiť, aj táto festka je krásna.

ZAUJALI ŤA NAŠE BICYKLE?

neváhaj nás kontaktovať, a vyrobíme jeden aj pre teba

Napíš nám alebo nás sleduj na Facebooku