Naspäť

Modrá je dobrá

A máme tu ďalší šťavnatý kúsok z našej produkcie. Väčšinou sme ochotní vyhovieť akejkoľvek požiadavke a návrhu, no pri tomto cajgli sme museli spraviť výnimku a dať si jednu požiadavku z našej strany. Majiteľ nám musel vopred sľúbiť, že ho nebude parkovať v okolí trnavského futbalového štadiónu.

 

Farba je krásne belasá (RAL 5024 lesklá), bicykel je teda ako stvorený na letné bezoblačné jazdy, no nenechá sa zahanbiť ani v akomkoľvek inom počasí a ročnom období. Nevšedným prvkom sú riaditká typu "moustache" priamo od anglického výrobcu BLB. Od tohto výrobcu tu máme aj prepracované pedále Classic City, krásny predstavec Lil Quill a kvalitné hlavové zloženie TANGE Japan. Nemožno nespomenúť kľuky Sturmey Archer, odolnú zinkovanú reťaz Shimano, decentne vysoké hliníkové ráfiky Remerx Rapid a plášte s bielym bokom Schwalbe Road Cruiser.

 

Je zaujímavé, že objekty a emócie spájané s farbami značne vplývajú na vnímanie - či už do pozitívneho alebo negatívneho výsledku. Belasá je krásna farba, rovnako ako biela, červená alebo čierna. Mnoho šťastných kilometrov!

ZAUJALI ŤA NAŠE BICYKLE?

neváhaj nás kontaktovať, a vyrobíme jeden aj pre teba

Napíš nám alebo nás sleduj na Facebooku