Naspäť

KOLOKOLO ide ďalej!

Pre tých, čo to ešte nevedia, tak KOLOKOLO je jedinečný študentský rent bike systém na Slovensku - v Trnave, ktorý sa prehupol už do jeho tretieho roka fungovania.

Patrik a KOLOKOLO Patrik a KOLOKOLO

Od jeho začiatkov ho technicky i personálne zabezpečuje Pecobikes s partnerom OZ BACK_SPACE a dobrovoľníkmi. Systém funguje bez nároku na zisk zúčastnených strán, všetky vyzbierané príspevky sú použité na ďalší expand tejto myšlienky. Podrobnosti o celom projekte nájdete na stránke: http://kolokolo.info/

Momentálne sme v školskom roku 2014/2015, už rok prenajímame bicykle bez rozdielu, či študuje študent na UCM alebo TRUNI či MTFke. Aktuálne hľadáme spriazneného cyklodobrovoľníka, ktorý by sa staral o managing KOLOKOLO v Trnave. Tu inzerát: https://inhiro.com/job/id/2057

Bicyklov je vždy dosť, momentálne je vonku cez 35 bicyklov (z toho 20 zelených) a vždy vieme pridať z našich Pecobikes bicyklov zadarmo zásob.

KOLOKOLO pohoda KOLOKOLO pohoda

Príspevok za používanie bicykla činí na zimný semester (do konca skúškového zimného semestra) 10€, na leto 20€. Bajk sa dá prenajať i na dlhší čas, všetko je to o dohode. Cez letné prázdniny KOLOKOLO bajky chalani z Pecobikes vždy zoservisujú a pripravia do ďalšieho školského roka.

Ďalšie odkazy kde sa už písalo o projekte:
http://issuu.com/adampeciar/docs/kolokolo_patrik_cyklokonf_2014/1

http://www.webnoviny.sk/slovensko/clanok/479652-trnavski-studenti-budu-jazdit-do-skoly-na-retro-bicykloch/

http://www.trnavskyhlas.sk/c/6401-po-trnave-budu-jazdit-na-retrobicykloch-niekdajsich-ukrajinach.htm

http://www.trnava-live.sk/2012/01/26/studenti-sa-budu-presuvat-po-trnave-na-stylovo-prerobenych-retro-bicykloch/

http://www.upece.sk/component/content/article/34-demo-category/288-kolokolo

ZAUJALI ŤA NAŠE BICYKLE?

neváhaj nás kontaktovať, a vyrobíme jeden aj pre teba

Napíš nám alebo nás sleduj na Facebooku