Naspäť

FAQ Osobný odber BRATISLAVA

-Pecobikes Vám ponúka novú službu osobného odberu v Bratislave. Objednávky z nášho e-shopu s voľbou osobného odberu priamo u nášho kamaráta Miša v Pecobikes GARAGE na Hríbovej 14 v Bratislave.

-Objednávky pre našich zákazníkov z Bratislavy doručíme s osobným odberom priamo v Pecobikes GARAGE na Hríbovej 14 v Bratislave. Osobný odber si zakliknete priamo vo Vašej objednávke.

-Platobné (obchodné) podmienky: Platba je možná len vopred na účet, časom bude možná platba v hotovosti priamo v Pecobikes garage. Momentálne však nie je technicky možná.

-Objednávky posielame do Bratislavy raz alebo dva-krát týždenne podľa dopytu. Pre dohodnutie si termínu Vám zašleme telefonický kontakt na Michala a dohodnete si termín vyzdvihnutia tak ako Vám to bude vyhovovať príp. poradiť sa s ním ohľadom prerábok alebo sa len tak pohrať s našim 4-nohým strážcom. :-)

-V Bratislave nemáme všetky produkty ako z ponuky eshopu ako na showroome v Trnave. Produkt, ktorý by ste si chceli zakúpiť si môžete objednať cez eshop.

ZAUJALI ŤA NAŠE BICYKLE?

neváhaj nás kontaktovať, a vyrobíme jeden aj pre teba

Napíš nám alebo nás sleduj na Facebooku