Naspäť

BMX pre veľkých

BMX je skratka pre "bicycle motocross" a určite už každý z nás mal možnosť zočiť, eventuálne aj povoziť sa na bicykli tohto typu. Najmä v detstve na nich jazdili mnohí z nás. Niektorí z nás ešte stále nevyrástli (a ani nechcú, veď prečo?), alebo im BMXka tak prirástla k srdcu, že na nej jazdia dodnes - či už závodne, alebo iba pre potešenie.

 

Jeden z našich klientov bol a stále je BMX nadšencom. Potreboval ale niečo trochu väčšie a pohodlnejšie a tak vznikol tento stroj, ktorý je kombináciou dospeláckosti a hravosti BMXky - BMXka pre veľkých.

 

Na prvý pohľad si môžete všimnúť rovnú vidlicu a skúsenejšie oko by mohlo odhaliť aj custom geometriu podľa želania nášho klienta. Kľuky sú od Sturmey Archer na pedáloch od Demolition s reťazou od SUNRACE. Plášte sú hnedé "balónkové" Fat Franky s bielymi bokmi od Schwalbe obuté na veľmi ľahkých ale pevných ráfikov Remerx Well. Riadítka od Gipiemme s gripmi od BBB! Všetko lakované do zaujímavej farebnej kombinácie tmavo zelenej (RAL 6020 matt) a bledokávová (RAL 1015 matt).

 

BMXkám zdar!

ZAUJALI ŤA NAŠE BICYKLE?

neváhaj nás kontaktovať, a vyrobíme jeden aj pre teba

Napíš nám alebo nás sleduj na Facebooku