Naspäť

Amsterdam: Test Handmade by Pecobikes batohu BLIK

A je tu sľúbený malý test našeho Handmade by Pecobikes batohu od Kuba (BLIK). Plán bol nasledovný. Zbaliť sa na 4 dni výletu do Amsterdamu, kde sme mali v úmysle spoznať mesto, ľudí a hlavne vidieť čo najviac zaujímavých bicyklov, cykloshopov a podobne. Cestoval som s Jurom (Kenji), čo je tiež bývalí žiletkár (cestné bajky) a teraz po Prahe behá na festke a občas vybehne do lesa aj na horáku. Presne ako moja diagnóza! Celý trip sme poňali veľmi voľne. Žiadne ubytko, žiadna batožina. Každý len batoh.

Celkovo som batoh vystavil extrémnym podmienkam. Celú dobu bol naprataný úplne po vrch, takže som sám čakal, či niečo nepovolí. Nestalo sa. Bolo vidieť, že Kubo si svoju prácu robí poctivo a namáhané miesta prešíva na viac krát. Ďalej som musel batoh vtesnať do priehradky v autobuse, lietadla. Tam na milimeter zapasoval. Počas výletu nám pár krát spŕchlo, ale materiál v pohode odolal a rýchlo uschol.

Na záver predsa len jedno mínus. Batoh nie je odolný voči ľudskej hlúposti. V piatok okolo polnoci som vystúpil z metra a batoh v ňom nechal. Nepýtajte sa prečo. Proste AmsterdamJ! Takže som sa aj bál, ako dokončím avizované testovanie. Našťastie sa vďaka originálnemu dizajnu na druhý deň našiel a pracovníci metra mi ho priniesli do požičovne bicyklov. Tu sa musí poďakovať chalanom z najväčšej požičovni v Amsterdame „Mac Bike“. Navyše sme sa s nimi skamarátili, páčil sa im náš blog a slintali nad Adamovou festkou. Bajky na celé dva dni sme mali od nich zadarmo. Na záver len jedno. Amsterdam je sila!:)

Cepo

ZAUJALI ŤA NAŠE BICYKLE?

neváhaj nás kontaktovať, a vyrobíme jeden aj pre teba

Napíš nám alebo nás sleduj na Facebooku