Naspäť

Ako na pekobajk

Často od vás dostávame správy, ako sa u nás robí bicykel na mieru. Preto sme sa rozhodli, že vám to uľahčíme a v pár krokoch vám vysvetlíme ako sa to u nás "varí".

1.) Výber rámu

Väčšina zákazníkov má svoje staré bicykle od dedka/babky alebo iného rodinného príslušníka. Ak takéto cenné dedičstvo nemáte, stále máte niekoľko možností:

a.) rám na mieru - nie najžiadanejší, ale zato najlepší variant, kde vám vyzvárame rám presne podľa vašich potrieb. Cena sa pohybuje okolo 150eur (rám + vidla + lakovanie)
b.) rám z e-shopu - niekoľko rámov máme aj na sklade, nájdete ich tu
c.) bicykel zadarmo - na našom facebooku nájdete album bicykle zadarmo. Sú to bicykle, ktoré nám nechali naši kamaráti a zákazníci a pokiaľ si ich necháte spraviť u nás, dostanete ich zadarmo. Počítajte však s novým nástrekom, kt. vychádza približne 60eur (rám a vidlica)

Veci, ktoré sa dajú ešte použiť! (naša garáž) :-)

2.) Výber dielov a doplnkov

Táto časť vyžaduje najmä od vás kusisko predstavivosti. Samozrejme vám pomôžeme najviac, ako to ide, avšak vy sami musíte mať predstavu o svojom bicykli. Od ráfikov, plášťov a nábojov sa prekúšeme až ku detailom ako zvonček. Prezrite si čo máme na e-shope a nechajte vašu predstavivosť makať za vás. Ak by ste tam nenašli, čo hľadáte, zastavte sa aj tak, často máme nejaké jednokusovky/recyklo veci alebo vám vieme veci spraviť na mieru (hlavne čo sa kože týka, ale aj iné veci).

Peco-leather-grips-hand-made-1

3.) Dohoda s nami

Všetko sa dá ušiť aj horúcou ihlou, ale ak z toho chcete mať aj vy dobrý pocit, dajte si na čas. Príďte na kávičku, dovoľte nám pozisťovať na čo chcete bicykel používať, odporučiť vhodné diely, poprezerať aj nejaké katalógy a v kľude sa s vami porozprávať. Ak nemáte toľko času, vieme samozrejme všetko dohodnúť aj cez e-mail.

Celú cenovú ponuku spolu so všetkými komponentami budete vidieť prostredníctvom zdieľaného Google Spreadsheetu čiže gúgl tabuľky.

4.) Práca sa začína

Ideme na to, posielame veci do lakovne, zháňame diely a pomaly skladáme čo máme. Priebežne vás budeme informovať. Každá dobrá vec niečo trvá, zvlášť keď si každý spomenie na to, že chce bicykel, až keď je teplo (bicykle sa najlepšie robia od októbra do februára, nechýbajú vám až tak veľmi). Povedzme, že to môže trvať mesiac. Niekedy viac, niekedy výrazne menej, avšak dodacie časy často nezávisia od nás. Trpezlivosť ruže prináša.

Zrob si sám s Pecobikes. Zrob si sám s Pecobikes.

 

5.) Pekobajk je na svete

Vy sa tešíte a my tiež. Pre nás to je jeden z mnohých, ktorý preletí našimi dverami, ale pamätáme si každý, pretože ani jeden nie je rovnaký. Pre vás to bude milovaný tátoš, spoločník na dlhé nočné jazdy, pikniky alebo každodenné dochádzanie.

Pecobikes Festka RAL 9005 hliníkový rám

ZAUJALI ŤA NAŠE BICYKLE?

neváhaj nás kontaktovať, a vyrobíme jeden aj pre teba

Napíš nám alebo nás sleduj na Facebooku